Monday, May 25, 2009

Penangan GG

Perghh.. kuat betul penangan Gilmore Girls nih.. dah abis tgk citer ni tp masih terbayang-bayang lg... giler betol..


Salah satu scene yg tak leh dilupakan ms Luke & Lor putus.. mlm tuh Lor ajk elope tp Luke tak nak sbb serabut ngn anak dia yg dia baru jumpa ~dia baru tau dia ada anak.. keesokan arinya Luke gi umah Lor ajak lari. siap dah angkut barang dlm truck lg. pergghh.. sedih siot tgk muka Luke time tuh.. dia mmg sungguh2 nk kat Lor. sngup tu nk lari.. tp Lor tak nak sbb dia dah tido ngn Chris lepas dia tinggalkan Luke mlm sblumnya.. Luke terus blah.. kesiannya dia.. gua nangis kesedihan.. perghh.. feeling tak hengat... kalau tgk lg skali msti nangis gk.. huhu


Lor & Luke


Luke@Scott Patterson.. macho seehhh...


tp ape yg bgus dlm citer ni kn.. dia tnjuk la wlaupun mat saleh ni buat hubungan tnpa kwin tp once dorg in a relationship, dorg tak leh ada affair ngn org lain.. tu yg bgusnya.. tp ada gk yg dah kwin msih ada scandal. mane2 pn sama. yg penting ati kita sndri la.. dah kwin buat cara dah kwin.. ingt ank, suami/isteri.. xyah nk gatal2 contact/manja2 ngn jantina berlawanan wpun skdar kwn. kalau psngn kita buat mcm tu mrh tak.. mula2 mmg berkwn, lama2 sape tau kn.. syaitan tu sentiasa menyesatkan manusia.. ceh.. berceramah lak.. skdar mengingatkan sesama manusia..


one more thing, kopi 0.. ini adalah penangan GG gk.. sblm ni mmg sy suka minum kopi 0 tp tak la kerap sgt.. sejak lyn GG ni sy jd addicted lak terhadap kopi. kalau boleh pagi petang siang malam nk kopi. tak baik utk kesihatan sbnrnya kopi ni. tp gara2 GG la ni.. org kata kalau time pregnant minum soya kulit anak putih.. dah tu kalau minum kopi nti kulit ank itam ke?? xmo la minum kopi kalau pregnant nti.. huhu


selain tu sy juga addicted pd western food mcm burger, chicken chop, fries.. tp seb baik la tak kemaruk sgt wpn time tgk cite ni dok kepingin je.. skg ni tak sgt la. tp kalau teringat scene dorg mkn tu rs naaakkk aje.. huhu.. sengal kn..


gara2 cita ni gk sy teringin nk gi US.. aduiii.. gila betol.. sblm ni berangan nk gi Europe je...


xpe2.. ms akn melupuskan sgla ingatan terhadap GG


Once the Gilmore Girls are in your life, they're in your life forever.

No comments:

Related Posts with Thumbnails