Thursday, May 7, 2009

F E V E R

I'm not well.. had fever, batuk, idung sumbat.. but not so bad..

actly it started on Monday. Isnin dah start sakit tekak.. tp wt xtaw je sbb ingt sbb minum air gas byk sgt.. padahal b4 this minum 1.5L takde ape pn. ni baru minum yg 0.6L dah sakit tekak.. so sakit tekak ni berterusan smpai ari Selasa.. just buat mcm biasa.. tp Selasa mlm tu suara mcm dah rock sikit.. n that time i know i will had a fever..

so bgn smlm dah tak sakit tekak tp dah batuk2. a little.. idung pn dah start sumbat.. suhu bdn tak naik lg... dan saya msih larat ke Cafe and had a western food.. xtaw nape asik nk mkn western je. chicken chop n fries.. so i had that for 2 days, Tue and Wed.. ~adakah terpengaruh dgn cite Gilmore Girls yg tgh sy lyn skg?? i have season 1- season7. recently watching season2..

bgn pg ni idung sumbat lg.. batuk dgn kadar yg lebih kerap.. but thanks God suhu badan tak naik. ~tp mcm naik sikit dr smlm..

hrp2 tak melarat sgt la sbb ptg ni at 6 sy akn naik bus pulang ke kg for my bro's reception.. so kalau demam yg teruk tak leh nk enjoy the day.. huhu.. enjoy je ingt..

No comments:

Related Posts with Thumbnails