Monday, May 4, 2009

Big Bro's day @Triang

1 mei yg lepas bertambah lah ahli keluarga ktorg iaitu the only kakak ipar.. tak smpai 1thn mak & ayah dpt menantu lelaki kini dpt menantu perempuan lak.. so jom cuci mata peristiwa2 sblm ari nikah, ari nikah dan sanding kat Triang..



pengantin, ank buah dan adik pompuan pertama pengantin. time ni ktorg gi Tesco cari buah utk buat hantaran.. smbil tu amik la adik pompuan bongsu pengantin, yakni saya kat Melaka Sentral yg baru tiba dr Jb 30/4 mlm..


adik2 pompuan pengantin ke Tesco cari brg last minute sblm gerak ke Triang on 1/5 ptg..


akak ckp gmbr ni cantik. sbnrnya nk amik dgn mak tp tak taw lak camera tu dlm mode zoom lg so dpt la capture mata yg cantik ittew.. hehe.. time nikah ni


saat2 abgku bergelar suami org.. Alhamdulillah selepas 2 x lafaz.. pink kaler lg ok..


sisters dihari persandingan abg..


yea... kami lg di dlm bilik pengantin.. oit azief pandang sini la..



gaya2 model, rambut ditiup angin.. POYO.. huhu..



yeay!! berjaya gk.. with beloved emak..


otw blk melaka.. love to c this smile.. sgt terhibur...


baru perasan takde gmbr pengantin perempuan dlm koleksi sy.. takpe tgu camera profesional nti.. ni pn ada sikit je..

reception belah umah ktorg will be held this Saturday, 9/5.. mlm sblm tu 8/5 akn diadakan mlm berinai..


my hubby will not come back home for the ceremony due to his job.. he will on board to Singapore this Saturday.. tak pe la B.. berkhidmat utk negara.. walau dlm ati ni sedih gk..


Selamat Pengantin Baru
Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat
Semoga melahirkan zuriat yg soleh/solehah, pintar dan berguna utk agama dan negara
Welcome to the family sis Linda

No comments:

Related Posts with Thumbnails