Wednesday, April 20, 2011

Dah Decide Hadiahnya..

Assalamualaikum


Alhamdulillah, setakat hari ni dah ada 65 penyertaan bagi Show Your Teeth Contest.. boleh tengok list di side bar kiri blog ni. kalau ada yang tercicir sila lah inform.. dateline pun dah semakin hampir. Jumaat ni, 22 april tepat pukul 11.59pm akan berakhirlah contest ni. Tapi hadiah tak pernah update pun.


So dikesempatan yang ada ni nak war-warkan la hadiah yang tak seberapa ni. Setelah dipujuk rayu, akhirnya Jaja OnlineShoppe dengan rela paksa akan menaja hadiah bagi pemenang contest ni.






Hadiah Pertama
1 x romper dari album Rompers yang tak macam rompers (ada 47 pilihan)


3 x Saguhati
1 x pyjama dari album Pyjama (ada 39 pilihan)


segala pindaan hadiah adalah atas budi bicara penaja a.k.a saya sendiri.. hehe..


ok la. banyak benda dalam kepala otak ni nak letak dalam blog. tapi kesuntukan masa.. insyaAllah sehingga ketemu lagi..

daa

3 comments:

ummi sofiyyah said...

wah...bestnyer hadiha...harap2 sofiyyah ada rezeki...

ShimaSalleh said...

ha'ah la hadiah best ni leh kasi baby otw nih pki :)

liza said...

hehe.. insyaAllah. kita tengok siapa yang kena! :)

Related Posts with Thumbnails