Tuesday, April 12, 2011

Notis Buat Peserta SYTC

Assalamualaikum..

Tajuk macam garang je.. huhuhu

Alhamdulillah, ada juga yang sudi join contest ni
Ada 10 hari lagi untuk sesiapa yang nak join

Sorry banyak-banyak kepada semua peserta sebab lewat terjah belog kamu..
Biasanya 3-7 hari lepas kamu semua comment kat entry contest tu baru saya terjah
Bukan tak nak terjah, tapi atas faktor laptop ni yang asyik meragam
Jadi terpaksa la saya terjah pelan-pelan
Selalu bila buka blog je terus laptop ni shut down dengan sendirinya
Tapi bukan semua blog la.. mungkin blog yang berat
berat yang macam mana? ha, ini yang kita tak tahu.. huhu..
means mungkin yang ada music player, slide picture, etc
Berkemungkinan fan laptop ni prob tu yang tak boleh support bila load web berat sikit
Apa-apa pun saya akan cuba terjah satu demi satu belog.
Tak boleh nak buka banyak-banyak sekali gus macam dulu-dulu


OK!! enough pasal sesi terjah menerjah ni

Bagi yang sudah diterjah,
kalau ada comment mengenai syaray-syarat yang belum dipatuhi silalah berbuat demikian sebelum tarikh tutup contest
dan jangan lupa inform semula di entry contest
biasanya ramai yang tak letak id follower dan FB
tak back link banner di side bar.
kalau tak back link banner di entry tapi masih ada link contest masih saya terima
ada juga yang tak tag 3 orang kawan-kawan

so sila la perbetulkannya dan inform sebelum tarikh tutup

juga diingatkan supaya tak unfriend FB dan unfollow blogs sehingga tarikh tutup...
lepas umum pemenang nanti nak unfollow ke, unfriend pun tak pe..

huhu.. banyak songeh la pulak!

adeh, hari tu janji nak update hadiah tapi tak sempat
insyaAllah ada masa nanti saya update ye.

Lastly, thanks for ur support guys

muaxx

No comments:

Related Posts with Thumbnails