Friday, April 29, 2011

Baby & Daddy Moment Contest

Assalamualaikum


Hari ni saya nak join 'baby & daddy moment contest' anjuran D'la Maya..
nak join sila click banner dibawah..







Gambar yang dipertaruhkan adalah



v



v



v



v



v



v



v





nama baby: muhammad azhad nayli b mohd yusairi
umur: 11 bulan 3minggu


gambar ni diambil ketika kami sedang Q untuk bayar barang di Jusco mid valley
as usual, abi yang akan dukung azhad sebab ummi tak larat nak dukung azhad lama-lama
masa Q ni panjang sangat, ummi pun jalan-jalan area situ tengok-tengok kot-kot ada benda yang boleh disambar masuk dalam trolley lagi.. huhu
pastu bila tengok arah anak-beranak ni, azhad sedang asyik buli abi dia..
dia mengantuk time tu so layankan je la..
huhuhu


azhad sekarang tinggal seminggu lagi je nak masuk 1 tahun
time flies~~


ok nak tag.. siapa ye??

nad
liyana
iza



semoga ada rezeki sempena birthday azhad yang akan datang.. huhu

1 comment:

~daRLee ZuRiS~ said...

salam..
thanks sudi join ye
boleh tolong tambah nama dan umur baby bawah gambar ek.
best of luck!
:)

Related Posts with Thumbnails