Saturday, May 14, 2011

Peserta SYTC

Assalamualaikum..
semalam dah auto published entry berkenaan SYTC ni.
tapi blogger.com boleh bengong lak.
so terpaksa la type dan tepek balik gambar ni..
huhu



First of all, maaf banyak-banyak kepada semua peserta SYTC sebab lambat umumkan pemenang
sejak laptop buat perangai ni memang terbatas sikit lah nak online dan mengedit gambar
semalam baru sempat edit gambar anak-anak comel ni semua


so sila check gambar anak or anak buah kamu semua ye..
kalau ada salah nombor tu jangan segan silu inform




SYTC 1-23




SYTC 24-46




SYTC 47-69



Pemenang belum sempat pilih lagi
sebab semua comel-comel
mungkin akan menggunakan khidmat juri jemputan
sebab dah kelabu mata ni..
till then


daa~~~


ps : meh jengok ada promosi di sini

7 comments:

Lelord said...

hehehe najlaa no.62

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amana no 38

munna said...

alahai..comel2 semuanya...

liza said...

tu la.. rambang mata.. huhu

Zue AnnaLeeya said...

Airel no 27... chaiyok chaiyok...

gud luck jgk utk seme peserta.. seme comei2...

Nisa' Azman said...

no 58..hehe..

Fara said...

wah..comei2 belaka..anakku no 34..

Related Posts with Thumbnails