Tuesday, May 17, 2011

Pengantin 3 April

Assalamualaikum


Akhirnya.. wardah upload juga gambar kawin wani yang berlangsung pada 3 april lepas .. ada hint pasal aktiviti 3april dalam entry ini. ingatkan nak tungu sampai wani dapat anak ke... hehehe... thanks anyway war!



left: ejau dan azhad, jima, pengantin, ilah dan wardah



budak tiga orang ni sampai awal. masa kami sampai diorang dah selesai santap. diorang siap dah bergambar dalam bilik pengantin lagi.. so kami yang kelaparan ni santap la dulu. sambil azhad dilayan oleh aunties ni. the good thing is azhad SANGAT ok. aunty wardah cakap "azhad baik tak macam emak dia" hahaha.. i jahat ke war?? huhu.. jahat tu idak ler, nakal tu ada la sikit-sikit.. kekeke




apa la yang aunty jima buat kat azhad sampai macam tu mulutnya


aunty jima layan azhad, aunty war tukang amik gambar, aunty ilah tengah gossip dengan ummi.. :P

lepas kami selesai santap baru la amik gambar dengan pengantin.. posing sana, posing sini.. lepas tu kitorang tunggu lagi.. ada orang 'jauh' on the way lagi.. siapa?




bersama orang jauh dengan anak gadisnya



tu dia Rozi, orang jauh yang dari seremban, or KL?? aduih.. lupa pulak! FYI, rumah pengantin ni kat seremban je, tapi dia orang terakhir yang sampai.. lepas ngumpat sembang serba sikit kami minta diri dulu sebab sian hubby macam boring je.. budak-budak berempat tu terus mengumpat bersembang




me dengan ilah, antara yang rapat dengan saya di UTM



ooo.. baru tau, kan. diorang ni kawan-kawan saya di UTM, under Fakulti Kejuruteraan Mekanikal tapi major lain-lain..


Alhamdulillah, kawin juga wani dengan qamar ni sebab diorang bercinta agak lama. dari tahun ke-3 or ke-4 (after practical, jumpa kat tempat practical). kalau wani ikut hasutan i, mungkin dah bernikah dengan orang lain.. kekeke.. nasib baik la wani setia. soon insyaAllah ilah. tapi tak tahu la bila. tunggu je kad dia. wardah dan jima insyaAllah.. ada jodoh tak ke mana. actually masa kami baru sampai tu jumpa juga dengan ija, tapi dia nak balik cepat so tak sempat la posing.. huhuhu..



ok la.. last but not least..








with wani. tengok tu! melopong azhad!

love this pic sebab comel.. saya comel, pengantin comel. azhad pun comel je gaya tengok pengantin tu.. huhu


ps; rindu pula kat azhad yang tengah tidur tu.. huhu~~~


2 comments:

Kasih D Hati said...

suka tgk azhad melopong tgk pengantin cantik.. keh keh..
azhad jer yg ikut tema..ahaks..
p/s::rindu azhad oledi...mmuuahhh 4 azhad

liza said...

tu la kan.. comei je.. haah la.. azhad ikut tema. macam tahu2 je.. huhu.. next week kita celebrate ur besday together ye..huhu

Related Posts with Thumbnails