Friday, May 6, 2011

Azhad is 1 YO.. YEAYYY!!!!

Assalamualaikum..


Alhamdulillah..
tepat pukul 1017pm ni genaplah setahun Azhad melihat dunia


Untuk meraikannya kami dinner kat SR je..
my treat sebab abi azhad nak spend duit kat benda lain
will story next time


jom layan gambar je la..



birthday boy. mengantuk plus selesema.. sian dia




carrot cake for birthday boy. topping tu abi yang belasah




black forest cheese cake for us. tapi ummi yang belasah kasi licin.. huhu




tom yum kung, hubby punya




fish & chips utk azhad tapi ummi dan abi yang makan banyak




chicken parmigiana for me.. tak habis sebab perut penuh makan benda lain dulu




iceblanded chocolate for me.. memang syok!




last but not least







birthday boy with abi



achievement azhad?
insyaAllah soon ya..




semoga azhad membesar dengan sihat dan cemerlang.
menjadi anak soleh yang berguna kepada agama dan berjaya dunia akhirat.
ummi dan abi tak mampu beri kemewahan kepada azhad
tapi kami akan cuba beri yang terbaik
kerana Muhammad Azhad Nayli adalah buah hati ummi dan abi
penyambung kasih kami
we heart u so much darling



ps: sedih bila teringat detik kelahiran azhad. masih terbayang segalanya..

6 comments:

Kasih D Hati said...

Yeap..
Azhad penyambung kasih semua.
Azhad berjaya buat hati acik yg tension, jd gembira lupakan segalanya. senyuman azhad, keletah azhad, semua dlm ingatan.

Acik nak berterima kasih dkt ummi azhad sbb lahirkan azhad walaupun bnyk sgt dugaan ummi azhad tp dia berjaya hadapi semuanya.. ummi azhad dah change bnyk tau sbb lahirkan azhad... tqvm jg kat ummi and abi azhad sbb pinjamkan azhad untuk acik. Happy Mother's day utk ummi Azhad

Happy Birthday buat Azhad yg comel..

teringat azhad geledah beg acik.. hehehe

liza said...

huhu.. apa yg banyak sgt berubahnye acik yanie oii??

anyway, thanks for coming. susah2 je bawak makanan. mcm tahu2 je rumah kami ni kurang makanan.. huhu..

boring2, tension meh la datang main dgn azhad. azhad memang suka buat sepah.. huhu..

thanks for the wishes..

Ira said...

Happy Belated Birthday Azhad!!! Da besar da dia. Lain muka dia ek. Semoga azhad membesar dgn sihat dan jadi anak yg soleh & taat pada kedua ibu bapa.. aminn..

munna said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY BUAT AZHAD...SEMOGA DILINDUNGI ALLAH SELALU

kakngah said...

happy bufday azhad!

liza said...

thanks for the wishes mommies.. :)

Related Posts with Thumbnails