Saturday, May 14, 2011

Blogger.Com Ke Laut

Assalamualaikum


Rasanya semalam seharian blogger.com ni sengal!
Pagi ni buka tengok-tengok entry yang saya scheduled untuk publish semalam takde!
Tu OK lagi!
Yang lagi hampeh, comment kat entry Azhad 1y5d, BMI critical? pun ghaib!
Ingatkan upgrade makin ok..
Rupanya ke lautttt


Ke ada setting lain yang saya kena betulkan?
Tapi comment kat entry lain ada je..
ERRMMM


Siapa kena macam saya??



3 comments:

umialya said...

smlm n3 tiada 1 tp pg ni ader semula, cuma komen terbaru yg hilang belum kembali

PinkUmmi said...

same la ngan PU nih...lg bertambah marah blog PU yang dah buat baru trus ilang...skang balik ke rupe asal yg lame

DiLLaiLa said...

saye!huh

Related Posts with Thumbnails