Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu

Ini adalah entry tertunda!!



Selamat Hari Ibu kepada semua ibu di muka bumi ini..


Especially to my beloved mom ~di apit oleh hero-hero kami



My sister, Mama azief



My sister in law, mama kaisah





dan tak lupa juga..
















my self, ummi azhad



kesian takde orang nak wish, wish la sendiri..
hari bapa nanti tak nak wish!!!
nasib baik la menteri pembangunan wanita ada sms dan wish kat TV..
kekeke...



Alhamdulillah, tahun ni kali ke-2 dapat sambut Hari Ibu.
kebetulan sambutan ni dibuat pada minggu pertama mei.. huhu


tahun lepas dapat Azhad
tahun ni kena jaga abi dan azhad demam
tapi Alhamdulillah masing-masing dah semakin sihat..
daaaa~~


4 comments:

Ira said...

Selamat Hari Ibu Liza.. hehe.. lambat wish. Takpe kan? Semoga jadi ibu yg terbaik utk keluarga..:)

liza said...

thanks.. hehe. tahun depan insyaAllah ko pula diraikan. hubby ko romantik mesti syok.. huhu..

munna said...

selamat hari ibu buat puan blog..kak munna ucapkan...

liza said...

thanks kak.. selamat hari ibu juga.. :)

Related Posts with Thumbnails