Sunday, October 19, 2008

ehemm...

ALLAH selamatkan kamu~~
ALLAH selamatkan kamu~~
ALLAH selamatkan Muhammad Razman B Abdul Aziz
ALLAH selamatkan kamu~~~~~



smlm 18102008 adalah besday my youngest bro, Maman yg ke 15thn.. sprti gmbr diatas.. hensem kn.. like sister like brother laa.. haha.. br abis PMR then besday lak menyusul mesti la gmbira ati x terkata.. tp apakan daya kakaks n abgs sume bz.. insyAllah next week kt raikan bsama.. with his lovely sis dr jhr.. hehe...

taw x pengguna Hotlink leh call sape2 je on besday beliau. FOC. tp mxs to mxs je la kot -saya pn br taw few months b4 sbb saya bkn la pengguna Hotlink tegar.. so smlm Maman call la kakdek nya ini.. tp yg peliknya angkat2 je dgr sure minah lak... ohhh tidak.. rupanya dorg buat loud speaker n kat tesco. dlm keta lg that time.. diorg ittew adalah Maman, Kak Iza, Yani n Takcik@Azief. bestnya jln2 cari psl n habiskan duit.. hamba yg di utm ni dok je terperuk kat blk jauh dr sume insan2 tersayang.. seb baik la intenet ada peneman di kala sunyi -tima kasih wahai UTM & KTC ku syg krna menydiakan wifi di blok ini.. xla rs bosan sgt time tak dilayan oleh jejaka di KK nun.. beliau semakin bz.. will sailing dlm ms terdekat ni.. tiada sms or call mungkin.. *sad*

hello.. back to the topic pliss.. kalau mcm ni time VIVA mmg fail la minah woii... huhu.. VIVA = presentation bkn kereta Produa ittew.. sebutannya adalah vaiva..

ok2... regarding the phone called, mula2 Yani yg ckp.. ckp ape ek.. mmm.. oo tnya wtpe n da mkn ke blom.. mcm ayat2 laki mula2 nk ayat pompuan la ni.. huhu.. patu dorg ckp Maman dpt call free.. sepantas kilat zaaassss teringat itu adalah ari jd Maman. bkn lupa tp tak ingat je bak lagu Safura tuhh... ms gayut ngn mr hubby mlm sblm tu siap da ckp "esok besday Maman" tp x ingt nk sms b4 tido.. bgn2 je terus lekat dpn laptop trus TEERRRRlupa.. ampun ye laling.. jgn ngajuk2 nti cpt tua.. tua sblm ms kekdahnya.. huhu.. nk adiah ape? btaw ah.. kakakmu sdg kaya ni.. hehe..

pastu kak iza lak ckp.. dok bodek2 ajak blk KL next week.. hajat di hati nk blk Melaka terus je.. save ckit -kata kaya tp berkira duit tiket.. huhu... ada sape kisah? duit tiket skng mahal wooo - tp mak ckp dah back to normal dah.. x taw lak ceq.. ingt nk ikot gi beraya sabtu tu b4 blk kg.. tp Maman ajak gi Genting lak..

"dek, besday org arini org nk wt permintaan. org nk ajak awk gi Genting minggu dpn."
"mane boleh. besday arini, arini lah"
zalim n mcm xde perasaan je kn.. huhu..

huh.. ape tujuan gi sana ek -sbb dorg br je pegi a few weeks back. n myself pn da pnh gi few years back.. berhibur?? atau bwk someone else?? or mmg nk celebrate Maman's? kakak ckp dia ada dpt coupon ke voucher tah.. so leh jimat ckit.. sound interesting tp mcm x berapa minat je.. ingt nk lepak2 n rest je kat umah Cuti2 Malaysia ktorg tu.. gpon time tu cuti kompem ramai manusia.. nk main games yg best2 tu msti kena Q sgt pjg mcm dulu2.. dah pnh pegi so mcm x excited je.. tp kalau ada mr hubby may be la nk gi kot... huhu... really miss this man like crazy..

so kptsn yg leh dbuat skng ni adalah blk KL dulu on Friday tu.. yg lain2 akn dibincang kemudian.. tp yg pnting nk mkn rendang ayam.. "aii.. ko mengidam ke ni" kata2 mak sjurus je mnta wt kn rendang ayam n nk mkn lemang blk nti.. huhu

damai la wahai ati. blja la menerima insan lain dlm idop ini.. x rugi kasih diberi.. x untung dendam di ati..

ps:smkin byk merapu dan meraban kerana kebosanan thp cipan.. huhu.. COOL bebeh COOL..

No comments:

Related Posts with Thumbnails