Wednesday, October 15, 2008

Perlu ke???

Yuhuu.. killer subjects was over.. pasni tinggal 2 papers only. kemahiran hidup n geografi.. sonang je tu.. huhu... mcm dia lak yg amik PMR... how's Maman? hope u do well la..

pg2 bgn bkk Hot.fm dgn mamainya n suddenly dgr Fafau n Fbi bg soklan math kat caller pdhal segment Facta@Auta.. berdesuupppp... teringat arini Maman ada paper math.. killer subject for him but it is my febret subject ever after.. huhu

topic pg ni menarik gk.. perlukah myspace/friendster/facebook n yg seangkatan dgnnya..

wahaaa... so interesting.. saya suka..

Fafau's side: perlu - utk berhubung dgn kwn2 lama.. also as a working medium
Fbi's side: tak perlu - melalaikan.. produktiviti will get down

ramai gk yg call ckp tak perlu.. n rata2 adalah lelaki.. 1 of the reason adalah sbb org lelaki mls nk layan bnda remeh mcm ni.. mcm my husband la. ms mula2 knl tnya ada fs x, dia ckp xde sbb leceh n yg penting sbb x berape celik IT bak kata Moon.. huhu.. tp at last atas pertolongan insan yg comei ini dia buat gk n baru taw 1 of the benefit adalah leh cari member2 lama.. u have to thank me huh... bg la adiah ke.. huhu.. faedah lain adalah leh cari kwn br atau lebih tepat cari jodoh.. huhu.. ada gk member yg kenal bf dia melalui Fs.. tp susah ckit la nk caya cinta alam maya nih.. bkn Maya Darina yg pemes ittew hoccayyyy.... kot2 la kena kelentong ngn minah se'species' ngn Maya nih naya je.. tp ada gk psgn yg clash dsbbkn bnda alah ni.. kes jeles la tuu..

tp yg perempuan majoriti ckp perlu.. biasa la.. pompuan kn.. n me ms mula2 lagi dasat.. mcm dah ter'addicted' la jugak.. haha.. siap ada friendster (Fs – bkn Fasha Sandha), myspace, roti hi5.. ntah ape2 lg la.. dah member add sume dok approve je.. tp skng ni yg active hanyalah Friendster – yg ada stalkers yg sgt mulia ittew SGT suka view.. ape yg dicari pn tak taw.. kata x suka xyah la view, xyah la baca blog ni.. jg kain sndri sudahhh.. off topic plak... yg lain2 suma dah x ingt password n username.. the latest Facebook (Fb), akk n abg dah sign up pn tp saya tak berminat wlaupun ramai artis ada Fb ni.. bkn leh dpt duit pn klu jd member dorg.. huhu.. dorg nk kenal kite pon x.. so Fs tu aje la yg ada.. tu pn accept friends only.. klu yg x kenal saya x berminat nk add.. huhu.. angkuh kn.. ada sape kisah??

tp bab Fbi ckp tu saya sgt la setuju.. mmg jd ralit la klau ngadap bnda alah ni.. sbuk view kwn2 punya latest picts.. suka tgk gmbr kwin, ank2 n gmbr dorg kat oversea.. so x jd keja la jwbnya.. tmbh2 berforum la bagai.. mmg totally mkn gj buta je.. tp arini saya telah berjaya me'minimize'kn ms mengadap bnda alah tu.. berusaha mem'focus'kn diri.. huhu..

community website ni sbnrnya ada pro n con. kena bijak la.. agk2 kalau once bkk those sites kat office akn menyebabkan keje terbengkalai so jgn la bkk kat ofis.. bkk la kat umah ke kat cc ke.. tp kat umah lom tntu ada internet.. n kalau bkk kat cc kena byr lak.. kalau kat ofis kn FOC.. huhu.. leh je bkk time keje tp pndai2 la dulukn mn yg penting.. ade reti?? haha.. sgt bijak berkata2 tp nk praktik sgt la payah..

SERIUS! kalau dah bkk Fs tu sllnye akn berlarutan la.. pdhal x wtpe pon.. takat tgk gmbr kwn.. comment ckit2.. unless kalau ada urgent task br akn focus keje blk.. kalau takat esok, lusa, tulat, minggu dpn, bulan dpn
leh submit jwbnya xwt keje la.. mcm saya!!

So kesimpulannya.. jd la ‘pengguna’ yg bijak.. daaa

No comments:

Related Posts with Thumbnails