Friday, October 24, 2008

new thing

Yihaa... dah ada kat KL.. bus seawal 1015 pg.. awl kn. dah tu je tiket yg ada.. ptg sume sold out. sabtu pg pon 'elek'. nk x nk amik la pg Jumaat..
smlm pg gi bilik Droy nk tnya psl skema jwpn test 2 NA2 actly.. skali tgk schedule dia utk arini.. Alhamdulillah syukur nikmat. kpda Tuhan yg memberi rahmat... huhu
arini Droy bz pg dan ptg.. so msti x carinya.. seb baik la slmt escape kali ni sprti selalu.. hehe~~~

siang smlm siapkan marking paper bdk2 NA2. ingt pg td nk ke lab utk isi markah n submit to Dr. tp x jd sbb ujan..

mlm smlm kuar gi Jusco dgn Ita.. cadangnya nk tgk wyg to kill the time.. to forget n ignore the crisis i had.. tp x jd atas faktor2 keselamatan.. i just bought a novels.. still a books for kids.. nk beli buku utk org dewasa takot tak mampu nk katamkn.. tp ok la kn. ada dr xde..

also beli sabun herba, Natasya.. costed RM13... dpt kurang RM1 je.. kedekut tol.. sj nk try sbb tgk Kak Da, my sister in law pakai kulit dia ok je.. mmm tp klau dah pkai nti tak elok stop n throw away je la.. asalkan tak memudaratkan.. hope it will work.. anybody ada reviews about this product x.. dont mine good or bad reviews. at least leh amik lgkah berjaga2... dah beli br nk tnya... ape daatd smpt tgk2 web site natasya ni sat.. byk gk product dia.. leh tgk kat cni.. Natasya Product

serba ckit mengenai Sabun Herba ni:
Gabungan formulasi tekini berasaskan herba-herba semulajadi terpilih dan diperkayakan lagi dengan ekstrak kacang soya dan Aloe Vera dalam bentuk sabun berfungsi sebagai pembersih yang mampu menanggalkan kekotoran juga sel-sel kulit mati tanpa merangsang epidermis serta mengawal keseimbangan lembapan semulajadi kulit disamping menghalus dan menyegarkan kulit muka. Ianya juga mampu memelihara keanjalan serta mencerahkan kulit. Sabun ini sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit.

Bahan/Ingredients: Sabun Herba
Aloe Barbadensis, Eloeis Guinennsis (Palm) Kernel Oil, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Olive (Olee Europee) Oil, Palmitoyl Hydrolyzed Collagen, Soyabean (Glycine Soja) Extract, Vitamin E (Tocopherol Acetate)

Cara penggunaan:
Buihkan Sabun Herba, lumur dan ratakan pada keseluruhan muka dengan lembut dan perlahan-lahan selama beberapa minit sebelum dibilas bersih dengan air. Untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif, disyor mencuci muka dengan Sabun Herba 2 hingga 3 kali sehari.

blk smlm singgah Restoran Aliff.. lama tol tak jejak kaki kat sana.. last.. bile ek? ms kenal B pnh gi ke.. mcm x je.. klau mcm tu ada la 2 thn lebih gk tak lepak sana.. it was Ita's treated. thanks a lot.. Ita nk blnja Secret Recipe at a 1st place.. tp mcm x smpai ati lak nk pow bdk skola ni.. huhu..

just it for yesterday outing..~~~


mlm ni nk gi mkn ramai2 smpna besday Maman last week..

No comments:

Related Posts with Thumbnails