Thursday, May 27, 2010

DR Rozmey :: 2 ALAM

One fine day,

hubby: Rasa macam nak tengok je.. Best ke cerita dia sampai target RM12 juta. Dah la pelakon semua tak kenal.

ayang: Dia saja letak target macam tu. So that nanti orang akan tertanya-tanya 'best sangat ke' dan buatkan orang rasa nak tengok. Macam awak la..


Tu antara dialog saya dan suami mengenai filem 2 ALAM, terbitan sulung dR Movie Production.. Sepatutnya ditayangkan pada 8 Mei lepas tapi tunda dan tayang hari ini. So ada siapa-siapa yang tengok ke? Boleh la share serba sedikit pasal movie tu.


2 alam dr rozmey

Actually kitorg laki bini baru kenal dr Rozmey tu. kalau korang ada tengok Raja Lawak 4 minggu ke-3 rasanya, yang JD buat lawak pakai rambut palsu tu, kitorg terpinga-pinga apa pasal semua orang gelak.. SUMPAH kitorg tak taw pun akan kewujudan dr tu.. bila muka beliau keluar tiap-tiap hari kat KOSMO! untuk promosikan 2 ALAM baru la kami tahu.. Padahal beliau ni pemes sebab product pelangsing Jusmate5, ntah ape benda lagi tah. huhuhu


jd raja lawak 4

Tapi apa yang bagus tentang dr ni, walaupun beliau baru 1st time cebur diri dalam dunia perfileman tapi semangat dan keyakinan diri beliau sangat tinggi. Sebab tu la beliau mampu jadi doc. Kalau tak jadi la macam saya.. Tapi tu la orang kita.. Selalu pandang rendah kat orang, tak boleh tengok orang lain lebih dan selalu judge a book by its cover.. Macam mane nak maju?? Huhuhu


Erm.. ada yang bertanya.. nape dalam radio DJ sebut nama beliau D R Rozmey, bukan doktor Rozmey. ada sape-sape boleh jawab??

2 comments:

MR. said...

sebab dia bukan doktor

liza said...

eh..bukan katanya dia doc pakar sakit puan ke??

Related Posts with Thumbnails