Saturday, May 1, 2010

1st May 2010

Eh.. dah 1st May la.. tapi baby tak nak pop out lagi.. tanda-tanda pun macam takde.. harap-harap sempat la kalau nak keluar ari ni.. tp kalau overdue pun tak nak la lama sangat. takut kena induce.. sakiittttt... kan??


Hari ni juga merupakan hari besar bagi beberapa orang kawan dan saudara saya...


Wedding Zira, a friend from FKM, UTM.. kenduri umah beliau ari ni kat Manjung. sori for not attending darling..


Koyen's wedding, also a friend from FKM, UTM.. coursemate lagi tu.. ari ni majlis umah bini dia. esok baru umah Koyen.. both kat Kluang... congratz to u.. hadiah nanti daku pos ye...


Also my cousin, adik saudara, Ain baya Ijai. tahun ni 25 tahun so cun la tu kawin umur macam tu kan.. wedding kat Palong negori.. my siblings semua pergi.. mak dgn ayah je tak pergi takot kalau daku nak terberanak pula... again. sori for not attending and drag mom n dad..


Owh ya.. hubby balik KL ari ni.. walaupun belum ada rasa nak bersalin lagi, tapi kitorang rasa macam dalam sehari dua ni.. harap tak la overdue lama sangat nanti buat rugi cuti hubby je.. huhu


Bila confirm hubby nak balik, daku pun apa lagi. simpan sikit kek yang daku buat aritu nak bagi hubby rasa.. nak taw ape komen beliau??

"Manis.."

eh tu pun ada yang cakap tak cukup manis taw.. hehe


Ermm... rasa macam nak ajak hubby keluar gi jalan2 je ni..huhu


Selamat Hari Pekerja kepada yang bekerja..


1 comment:

Memory said...

salam..dah add dah nama dlm lucky draw :) 2 days to go :)

Related Posts with Thumbnails