Tuesday, May 11, 2010

MANMY~Permata Hati Kami

Alhamdulillah
Permata hati ummi dan abi dah selamat didaftarkan pagi tadi
Dengan ini confirm la nama baby

Muhammad Azhad Nayli B. Mohd Yusairi


presenting..



baby boy

kisah disebalik nama nih..
actually kitorg dah ada 3 nama untuk anak lelaki
nak initial A sbb huruf lain mcm lmbat sangat dalam ape2 urusan nanti~since ada Muhammad kat depan
tp my 1st choice adalah Azhad~dari awal pregnant dah berkenan nama ni
hubby pula nak tengok rupa baby dulu~beliau mula2 tak setuju nama ni. dah ujung2 pregy baru beliau setuju utk masuk dalam list..
tapi masa tengah sakit nak bersalin tu kepala otak saya dok teringat Azhad je
jadinya bila dah kuar baby saya btaw hubby
dan beliau pun setuju la nak letak Azhad


maksud nama
Muhammad - Yang Terpuji
Azhad - Yang Zuhud
Nayli - Pencapaianku



ps:baby byk ikut rupa abi ke ummi??


4 comments:

DiLLaiLa said...

olololooo tomey2..seronoknye liza..mesti rasa lega sangat2 kan sume selamat..tomeynyee..geram aku tgk..

liza said...

tol2.. mmg lega sgt pas bb kuar.. kalau tak selagi tak kuar tu risau je rasa... insyaAllah semuanya akn selamat.. doa byk2 k..

bdk bucuk :P said...

Tahniah liza...
Tak nmpk lg kot muka abi ke ummi..
Mulut cam ummi je.. kening pun.. Bentuk muka bulat cam abi dia kot.. hehe... Apa pun yg penting baby sihat n selamat kan... semoga jadi anak yg soleh ye Azhad... mmuaahh..

liza said...

tq hasdi.. hehe.. tu la kecik lg.. sat tgk nmpk rupa belah abi dia. sat tgk nmpk rupa belah ummi dia.. tp forsure ada dua2 kn.. hehe

Related Posts with Thumbnails