Tuesday, May 4, 2010

Baby ooo Baby

Hi there...
just a short update..


i am still hold a tittle of 'mom-to-be'
baby seems not ready to pop out


EDD dari Klinik KK adalah pada 1st May
dan Pantai Dalam (PD) beritahu 4th May as my EDD
so nak ikut yang mane ye??


masa gi HUKM aritu Doc kira guna EDD yang PD bagi
so selepas 9 hari dari 4hb baru pergi hospital kalau saya tak bersalin juga
untuk induce or ape yang patut


please guys wish for us
semoga Allah permudahkan dan percepatkan kelahiran ini
mommy, daddy and the whole family and friends tak sabar nak tengok baby


4 comments:

bdk bucuk :P said...

Baby..baby.. bila mau keluar ni??
Baby nk present tak??? Meh cpt keluar.. hehehehe..
Aci tak ckp camtu kt ank ko?

liza said...

aci je.. dah mcm2 ktorg rasuah pn baby takmo kuar gak ni.. huhu

Mama Adli said...

adli pun keluar lewat 1minggu...hari sabtu plan kn admit..tp sib baik jumaat 9/1/09;6.14am dia pun klur...but C-sect la...

Sharinginfoz said...

semoga dipermudahkan segalanya....

1Superkids Event

Related Posts with Thumbnails