Friday, May 14, 2010

Crochet Baby Set

YeaY
Semalam dapat parcel dari Rahafza @ Angah
Crochet baby set yang ditempah telah pun siap


Taraaaa....


crochet baby set


Cantikkan..
combination of green and purple
Suka sangat
Tapi agak besar la
Tak kisah pun sebab baby boleh pakai lama sikit
Ingat nanti nak tempah sweater pula
Tapi Angah macam bz nak viva je
Tengok la macam mane


Siapa-siapa yang nak tempah boleh tengok FB Angah
Actually Angah ni rakan sekolah mr hubby kat MRSM Kopu dulu..


Tunggu tika dan saat yang sesuai untuk pakaikan kat Azhad
ooo ye.. rama-rama tu nampaknya kena buang
tak sesuai...
huhuhuhu~~

No comments:

Related Posts with Thumbnails