Monday, November 1, 2010

RM150 voucher

Salam..

aritu ada cakap type nak cita pasal voucher RM150 kan.. hari ni baru berkesempatan.. tapi sikit2 je la ye.. huhuhu


Actually voucher tu dah dapat lama. tapi dapat kat KL, so nak sampai ke KK je amik masa seminggu. tapi sempat la sebelum voucher to expired. mesti nak tahu voucher apa kan.. jom tengok..



Google Adwords free advertising voucher


waahhh.. dapat voucher dari Google gitu, untuk advertise website worth RM150.. biasa kalau nak advertise kan business melalui Google kena bayar tapi dah dapat voucher ni boleh iklankan free.. ada la step kena buat.. offer ni expires on 31 oct 2010, iaitu semalam.. after the date, offer drops to RM100 until 12 nov 2010..


agak-agak saya buat tak???


rasa macam nak buat tapi tak sempat.. waaaaaa.. kan dah rugi RM50 tu.. harap-harap sempat la.. at least leh iklankan JOS tu..


cuma yang menjadi persoalannya, macam mana diorang boleh dapat address saya?? ermmm saya pernah bagi address ke?? masa bila ye??? diorang bagi offer ni berdasarkan apa??? aduhhh... malas nak pk.. dah rezeki agaknya..


harap-harap dengan me'redeem' voucher ni nanti dapat la naikkan sale di JOS.. eh.. jom tengok koleksi di JOS.. insyaAllah berbaloi-baloi.. :)


No comments:

Related Posts with Thumbnails