Sunday, June 28, 2009

My Sweet Darlings


b4 dtg KK smpt la jumpa my 2 sweet and lovely girls, eon dan eja.. last met was last year, b4 my wedding. ms wedding eon je dtg dgn husband and kids. ktorg ni mcm sthun skali je jumpa. pdhal msing2 dok KL. Eon org Shah Alam, kerja kat Damansara, while Eja org JB keja kat KL... msing2 bz dgn our own life kn.. ni pn sbb sy nk berhijrah ke KK so ktorg pn berjumpa la.. pas ni tak taw la bila lg dpt jumpa...


at 1st place, ktorg deal nk jumpa ari ahad 21hb tp sy lak takleh gi sbb ada kat kg masa tu.. so asked them kalau leh jumpa weekdays.. pas keje ke.. tp susah sikit sbb msing2 ada commitment.. so sy suggested lunch hour ari Jumaat sbb lama sikit kn.. setelah berbincang ktorg deal jumpa kat KLCC on lunch our ari Jumaat.. eon smpai amik EL semata-mata nk jumpa sy... sgt terharu ok.. huhu.. tp Eja leh terlupa lak dan jadual dia ari tu sgt la pack.. so setelah berbincang lg ktorg janji jumpa kat The Curve Damansara at 7pm.. ms tu sy dan Eon telah pn berada di KLCC. @12pm..


to kill the time Eon ajak gi Kg Baru gi amik brg kwn dia.. dr LRT Kg Baru tu jln ke Chow Kit.. pergghhh... penat seehhh.. tak la jauh sgt tp disbbkan sy pakai high heel ms tu so mmg cpt letih la.. huhu. tak biasa punya psl.. ps tu ktorg gi Kerinchi, Eon parked keta dia kat situ dan terus ke Damansara amik her kids...



Eon@Siti Nur Huda yg sll msuk WHI tv3.. huhu.. sj promote



baby & amla.. semakin bijak berkata-kata.. smpai tak terjawab..



gelagat ibu muda melayan 2 org anaknya di Giant..



pkl 8pm br ktorg bertiga bersua muka.. Eja kena denda belanja ktorg mkn sbb lmbt.. haha.. tp tak pe.. beliau keje O&G.. gaji lumayan.. tu pn next week nk gi offshore so xde hal la... hehe...


ktorg dibelanja mkn di Marche.. 1st time dgr dan mkn di sini.. konsep restoran ni mcm pasar.. gi kat gerai yg ada dlm restoran tu dan oder nk ape.. after 10 minit gi amik kat gerai tu..



cream yg takde ice.. ingtkan ice cream.. huhu



mix grill chop.. xbest sgt pn



pizza..



last but not least..



bersama pembelanja.. rosak bahasa.. hehe..



lg gmbr di camera eja.. yg ni amik dr handset je.. tunggu eja email nti.. ktorg bersurai dlm 10++ pm.. eja anta ktorg smpai dpn umah.. TQ dear.. smga kita berjumpa lg... gonna miss both of u..



ps: smbil tgk final Bintang RTM.. sape la menang ni..

2 comments:

DiLLaiLa said...

ha betollahhh...aku ingat aku yang silapp..aku tengok tv mase eon kat WHI aritu..hihi bangga aku...

liza said...

huhu.. harus la bangga
our schoolmate yg sll msuk tv..
mcm super duper seniour kita yg jd 1st angkasawan tu.. huhu...

Related Posts with Thumbnails