Wednesday, June 17, 2009

Setahun sudah

Eh... dah setahun kan.. ada org nk celebrate ari ni x.. arini, setahun yg lepas kn korg dah berjaya menyebarkan cerita yg tak wujud.. yg katanya ada dlm blog nih..


by the way, mane bukti2 tu eh.. dgr cita ada print kn. silalah kemukakan.. dah setahun ktorg tunggu ni.. azief tu pn dah leh berlari dah.. tp xde ape2 pn.. kot2 kalau nk buat bukti fake ke.. kalau pndai la.. huhu... ktorg tak gentar pn... kalau ada yg korg tak phm ape2 dlm entry yg korg mksudkn, i'l explain.. anything u want to know.. sbb mmg tak pernah ada cita ape2 pn sprti yg korg war2 dan hebahkn..


yg herannya kn.. boleh lak tukang smpai tu dtg time my siblings semua dah blk KL.. tinggal ktorg ber5 je kat umah, parent, husband, nek cik and myself.. nape la tak dtg a day before ms my heroes semua ada.. takot kena serang gamaknya... entah2 tukang smpai tu tak reti guna PC pn.. x taw bnda tu ada ke tak sblm dsmpai kn.. tu la kuasa org berduit kn.. kononnya bila org ada duit ni ckp apa pn betol.. dan yg miskin mcm ktorg ni sntiasa salah...


berani kerana benar.. takut kerana??? phm2 sndri la kn..

buktinya.. wlaupun ada stalker yg dok view my friendster almost every day dulu, n now mcm twice in 1 week.. tp i don't block my friendster mcm org tuh.. u can view me as long u are link to my friends.. in this case u are link to my sis kn... same goes to my blog.. if i want to block it, i can do also.. tp wtpe nk block kn.. kt takde wt slh.. xde memburukan sape2 pn... ~sindir2 tu ada la.. so let it become free for everybody to access..


korg taw x a difference between Nur and Nor?? ermm kalau ikotkn nur tu cahaya kn.. kalau nor tu mcm xde meaning pn. kn?? any one agree with me?? so korg yg nama ada nor tu sia2 je letak nor.. ~alamak.. mati la ada org yg xberkenaan terasa gk.. mm pndai ckp 'smga ada nur dihati anda' something like that.. kalau nk paste the original msg pn i still kept it.. tp mls la kn.. hati korg tu mcm la bercahaya sgt.. kalau ye takde la mendengki.. tu satu hal.. dah tu menjaja kesana sini cerita yg tidak ada tu mulia sgt la pekerjaannya kn...


nk amik satu cth la.. dr forum gossip...
i admitted la siti nurhaliza tuh has a great talent wlaupun x berkenan sgt dgn beliau.. dan rmai juga yg tak suka beliau nih.. tp once bila new topic di buka psl beliau, mmg ramai gila yg view and reply... dan biasanya yg veiw dan reply nih yg anti ngn beliau... meaning, when u are GOOD, people will always looking and searching for ur fault.. sama la ngn saya.. i know im better than u in many things ~syukran atas pemberianNya.. that's why la korg dengki sgt kn...


one of u dah pn mnta maaf kat my parent.. it's good.. tp slgi maaf tu tak dipinta dr diri ini.. i'm sorry.. i will never forgive n forget...


mkn boleh sebarang mkn.. kalau salah mkn pn kena cirit birit.. x pn mati tak sakitkan ati org..

tp ckp tak leh sebarang ckp.. kalau salah ckp org sakit ati susah...


ps: hnya meluahkn ape yg terbuku slma 1thn nih.. pasni jd isu lg la kot.. wow.. sape yg berak tak cebuk, dia la yg bau busuk..

No comments:

Related Posts with Thumbnails