Monday, June 8, 2009

Yang Sayang

Pg td b4 gi pudujail Puduraya smpt gi SOGO sat.. waahhh.. sedang sale di sana.. dlm pkl 11 time tu pn dah ramai org. sungguh dasat org KL bershopping...


actly gi SOGO bkn nk shopping pn.. ongkosnya nggak ada.. just nak redeem voucher.. so dpt la voucher bernilai RM75.. valid until 30hb ni... mula2 ingt tak nk beli ape2 dulu.. next 2 weeks blk KL lg baru shopping.. tp bila jln2 kat ground floor ada sale POLO.. dan tersuka lak 1 t-shirt nih.. sale POLO tu smpai 11hb.. so sy amik la baju ittew dan guna la voucher tu.. ingt nk byr guna duit sndri tp tak da cash dan mls nk Q amik duit.. so guna je la..


ni dier baju utk B.. ni bkn kaler sbnr taw... agk2 leh teka tak kaler baju nih



aclty B dah taw pn belikan dia baju.. tp dia tak taw kaler ape.. wlaupun dah tak surprise tp kaler tu msih surprise lg la.. huhu

sy mmg tak leh keep ape2 dr dia.. mulut ni ringaannnnn je nk ckp.. B siap tnya lg "adiah anniversary ker???" ~FYI lg smgu je our 1st anniversary... cpt tol ms berlalu.. rs baru je lg.. so sy ye kn je la.. niat nk beli sj2 je.. anniversary nk bg yg lbh special.. kalau ada rzki lbh la..


B ckp nk belikn adiah anniversary dr Philippine.. FYI beliau akn belayar ke sana 12hb dan 28hb br blk KK... tak taw la time tu nti leh contact ke tak... sgt kesian kn.. uhuk2.. xpe la nk wt mcm mane.. berkhidmat utk negara..

rs mcm lama tak upload gmbr mr hubby kn.. ni nk tepek sikit gmbr beliau ms kat Singapore..


hii.. sihatnya mr hubby ni...



nk diving check propeller kpl.. taw x propeller tu ape?? kipas bwh kpl tu..



pndai berenang pn lemas ke..


ps: tajuk diatas adalah tajuk lagu kumpulan Scoin.. zmn kanak2 ribena dulu.. nk taw cmne lagu nye?? sila lah download.. hehe...

No comments:

Related Posts with Thumbnails