Sunday, June 21, 2009

Moving Part 3


kat melaka skg. tgh unpack and repack brg.. asingkn mane nk letak kat KL, mane nk bwk blk KK... sepah jdnya bilik..


smlm 19 june (jumaat) dgn kelam kabut dan hampir surrender nya sy berjaya gk submit thesis.. mane tak surrendernya.. time nk anta tu la printer kat lab asik buat hal. print 2,3 keping sngkut.. mcm tu bila nk abis.. dah la kena buat 3 copies. 1 copy dah 100++ pages... mak, ayah ngn abg gg dah smpai dah.. so tmbh lg pressure.. sbb sian dorg tunggu lama2.. akibatnya dgn geramnya printer kat lab tu diketuk2.. bkn nak baiki tp geram.. dan akibatnya ada component kecik yg tercabut yg menyebabkan printer tu xleh pakai.. puas ati.. huhu... sudahnya balance lg sikit tu print kat luar je.. lg cepat... wpun pas print tu perasan ada typing error.. tp xpela.. yg penting examiner tu nk tgk method. yg lain x pe kot.. ayat menyedapkan ati sendri.. huhu


pas print thesis, anta buku kat PSZ.. pastu amik parent yg tunggu kat msjid.. pastu blk bilik kemas brg.. seb baik tinggal sikit je tak kemas lg.. rs mcm tinggal sikit je brg tp penuh gk keta. dok blkg dgn brg... abg gg blk naik motor...






slmt tinggal UTM terchenta.. huhu.. poyo je.. sy akn ke sana lg utk viva.. tp xtaw lg bila.. paling awal 3 bln dari skrg...


18jun dlm kenangan.. nk taw ape kes?? next entry ya..

2 comments:

R i z a said...

best nye..dah grad la ni

liza said...

lom lg la.. tunggu viva dulu..

Related Posts with Thumbnails