Thursday, March 25, 2010

Gembira Rasa Hati



Alhamdulillah..

Syukran.. Gembira tak terkata

Gelak besar masa baca entry tersebut

Senyum lebar sepanjang masa..

huhuhuhu....



Ni nk cerita pasal my 1st contest yg saya join ~guna blogshop

KBBC anjuran FCUCommunity

Sbnrnya dah surrender dah..

Sbb mlm masa deadline tu baru perasan ada tugasan yg saya tak buat..

Dah tu markah tugasan tu 160.. mmg byk gila la

so saya dgn yakinnya yakin yg saya tak akn menang

x akan masuk dalam list 26 tu pun



tp td tiba2 rasa nk tgk list pemenang lak

and i'm so surprise

sbb saya ada dlm list tu

YAHOOOOOO!!!!!



dlm list tu saya yg ke-26 dr 108 peserta

dgn markah 652/846

hehe...





tp saya menang adiah tmpt ke-20

sbb yg 6 org lg tu dpt adiah kategori lain

Alhamdulillah.. syukur sgt





pastu tgk hadiah ape yg saya bkl dpt..


TEMPAT KE 16-20 (list hadiah)
1 pcs Busha Legging bernilai RM18 tajaan BabykidsLove


target sbnrnya nk dpt Cloth Diapers hadiah tempat pertama hingga ke-3~selain ada adiah2 lain

tp dsbbkan kelalaian saya tuh.. dpt la legging je

kira ok la tu kn

rzki baby dlm tummy ni

at least leh try dulu, kalau ok leh beli..

hehehe...



at least kn

i won something in my 1st contest i had joined..

many thanks utk penganjur2 semua

LALALALALALA~~~~



No comments:

Related Posts with Thumbnails