Thursday, March 4, 2010

Ilah & Ejau





Owh.. bulatnya saye.. malu.. gmbr ni diambil pd 21/02/10 di Mid Valley.. a friend of mine ni namanya Ilah. dia dr Perak, dtg KL atas urusan projek master. so smpt la ktorg jumpa & tdo sama.. again. huhu.. Ahad mlm tu Ilah tumpang tdo umah fmly sy yg ibarat tongkang pecah ittew.. sori la ilah ye.. ape pn xde. tetamu mengejut.. huhu..


fyi, Ilah ni je la kwn yg ada ms sy stay kat UTM after degree.. dia la hrpn bngsa dan negara.. huhu.. tolong angkat brg ms nk pindah, kuar beli brg, boring2 ajak tgk movie ke.. thanks a lot dear.. our last met was on June last year. b4 ktorg masing2 berhijrah ikut hala tuju masing2.. pasni tak taw la bila lg leh ketemu..


ada funny story ms Ilah dok umah sy aritu.. Azief, my only nephew ~for the time being, leh syok lak kat Acik Ilah ni. lawak tol.. Acik Ilah pn mcm sgt teruja ngn Azief sbb dia petah n cepat pick up. ckp skali je dah ingt.. huhu.. tu la. jgn main2 ngn bdk zaman skrg.. salah ckp sikit kita yg susah.. hehe


ok la.. syok dpt jumpa blk wlaupun skejap je.. GOOD LUCK to u Ilah.. smga berjaya di dunia & akhirat. ada rzki kita ketemui lg..

2 comments:

DiLLaiLa said...

liza..aku rasa wajahmu naik seri la time pregnant ni..suke aku tengok..manis sangat..=)

liza said...

hehe.. apakah??

Related Posts with Thumbnails