Wednesday, March 24, 2010

Hadiahnya adalah...

Owh...

saya tertipu!!!

smpai ati kamu!!!!



actly kn..

present yg saya post tu dah smpai smlm.

ptt la smlm tiba2 beliau ckp mimpi dpt adiah dr baby

dan adiah yg dia sbut tu pn sama dgn ape yg sy bg



tp bila disoal2 beliau jwb tak ingat sgt la, sbut brand lain la..

so sy mcm yakin la beliau mimpi je..



tup2 this morning beliau sms "thanks for the gifts"

tp saya cool je la.. sbb besday beliau kn

xkn small matter mcm tu nk melenting lak.. huhuhu



apakah adiahnya???


xde la mahal sgt pn..

tp ms nk beli tu pn berkira-kira

tp sbb pk bkn sll dan hrpkan blasan nti ~punya la tak ikhlas.. huhu

so beli la jgk yg ni




asik kemeja je kn..

tak taw nk beli ape lg dah

benda2 lain mcm wallet, kasut tu susah sikit sbb hubby agak cerewet..


actly ni bkn febret brand hubby..

tp ni je la pn yg paling nice..

so belasah je

seb baik la hubby terima seadanya



yg bestnya kn

beliau muat dah pakai size L

tp tgk brand ni size S pn mcm bsr je..

tp mgkin gk hubby dah lost weight

sbb ramai dah tegur beliau nmpk kurus..



ok2..

ada lg adiah saya bg

tp handmade la..

x cantik pn..

sbb last minute punya keja

guna je ape yg ada..

smpai bb pn tdo lewat that night..



tu je gmbr yg ada mlm tu.. akn ku replace nti.. :p



smga tahun2 mendatang dpt la ku beri something yg lbh special



oppss...

sblm terlupa...

nk story sikit..

b4 beli hadiah ada la tnya hubby nk ape

dia jwb "b x nk ape2 pun.. b nk ayg n baby selamat je"

so sweet kn..

menyentuh dikalbuku..

:)



No comments:

Related Posts with Thumbnails