Monday, March 15, 2010

TAG saya buat!!!

Kalau keja tak siap jangan sekali-kali salahkan orang lain!!!


Peringatan untuk diri sendiri tu. ada yang terasa ke?? huhuhu


Weekend lepas saya free dari babysit anak buah, dan memang tak ke mana-mana.. hajat di hati konon-kononnya nak buat correction, tp sampai ari ni habuk pun tarak!!


Ini adalah kerana contest yang saya join.. Contest apa?? KBBC.. contest ni blogger je leh join. tp saya tak guna blog ni la, guna blog shop.. owh ye.. kalau korg nk taw url blog tu PM (private massage) ye guna sms/ym/facebook.. tak nak dedah kat sini takut kena sabotaj org tertentu je.. ~saya masih fobia dgn mereka..smpai chatbox pn xberani nk letak kat sini.. :p


Antara tugasan contest tu kena buat TAG.. saya suka!!


So sbb soalan tag tu saya yg buat jadinya saya nk mula la kat sini gk. untuk kawan2 saya.. sape2 yg kena tag tu harap jwb la ye..

1. Berapa lama anda luangkan masa untuk ber'blog'ing dlm sehari?
-selama yg mungkin tgk kelapangan..

2. Berapa kerap anda shopping online?
-baru 1x.. tu pun 2 tahun yg lepas kot.. :p

3. Tujuan sebenar anda ber'blog'ing?
-dulu skdar kongsi cerita.. skg mcm nk try buat duit dgn blog..

4. Kali pertama anda pegang duit sendiri? (kerja ye, biasiswa/pinjaman x kira)
-lepas SPM..

5. Bila kali terakhir anda tukar handphone?
-2008.. hubby bagi

6. Perkataan yang anda selalu sebut sampai dah jadi trade mark anda la.
-"eleh" smpai nephew 2 tahun pun ikut.. huhu

7. Apakah masakan anda yang paling superb sehingga menjilat jari?
-hubby suka kobis masak lemak saya.. =)

8. Siapa orang pertama yang anda bercakap ari ini?
-mak

9. Apakah hadiah harijadi yg terbaik pernah anda bagi(anda perempuan)/terima(anda lelaki)?
-jam tangan kot!

10.Tag kawan2 anda yang tak join contest KBBC.
-dilla, hasdi, iza, nad, yani dan sape2 yg baca entry ni.. :)



ok!! enough for today.. nk FOCUS nih

4 comments:

DiLLaiLa said...

warghh...aku orang pertama dalam list yang kena tag..huhu semangat dilla semangat..=D

liza said...

dilla, selamat bersemangat ye..huhu

bdk bucuk :P said...

huhu... aku kene jgk ek :)

liza said...

hasdi..harus la kena..rakan2 blogger ku bknnya ramai pn...huhuh

Related Posts with Thumbnails