Thursday, March 11, 2010

TO DO LIST!!!

Owh my GOD!!!

it's 8 months already.. plus 4days actly.. 52 days to go!!

YEAY!!!

Alhamdulillah.. smga segalanya selamat hingga akhirnya.. Amin..


rasanya byk bnda tak setel lg ni.. so ni ada check list ape yg kena buat.. hrp2 smpt la buat. dan sptutnya dah setel dah pun.. huhu.. pity me sbb mcm x ckup masa je. 'mcm bz sgt..' huhu

1. kemas bilik yg akan digunakan utk berpantang
2. mendobi sgala baju-bajan little precious
3. kemas brg little precious dlm bakul
4. pack brg mommy & little precious & sgala keperluan lain utk dbawa ke hospital


ada ape2 lg yg tercicir x.. actly dah x sabar nk bersua muka dgn bb.. nk tunggu bln May tu mcm lmbt je lg.. kalau tgh2 April pn ok ape.. xpe nti pujuk2 bb soh kuar awl sikit.. huhu

hubby sll tnya cmne la agknya rupe our little precious ni.. "msti la comei mcm mommy dia" "x..comei mcm daddy dia" masing2 tak nk kalah.. last2.. "msti ada ikut dua2.dah name pn ank kite berdua" "agree."

byk bnda bermain kat kepala otak ni sbnrnya. tp skg ni x menyempat je. hope by end of this week dpt settle kn keja yg lama terbengkalai n dpt blogging ape yg ada dlm kpla ni.. till then, adios..

5 comments:

R i z a said...

seronok kan feeling tu skrg..tak sabar2 nak tgk baby..aku dulu pun rasa cam tu, rasa sgt rindu nak tgk baby..

liza said...

tu la..slgi tak kuar slgi tu la rasa 'semacam.. nk gi tgk kat klinik (scan) mcm tak best sbb daddy xde..so tgu kuar nti je la..

R i z a said...

masa mula2 preggy rasa masa cpat btol berjaln, dah ujung2 ni rasa lmbat sgt nak tggu die kuar

liza said...

owh..ye la.awl2 dulu rs lmbt je..skg ni taw2 je dah 8bln.tp nk tgu bb kuar mmg rs lambat la..huhu

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails