Wednesday, April 28, 2010

Cerita Raya 09 Yang Dah Basi

Tadi dok belek2 album dalam laptop nak cari gambar me in RED..
tiba2 terbuka la folder Raya 2009..
walaupun gambar ni not fresh from oven
tapi belum pernah diupload di mana-mana lagi
so kira fresh la untuk yang baru 1st time tengok..
hehehe..



KAMI.. on da way nk gi KD Pahang
beraya di perantauan


makan2 bersama insan2 diperantauan yg tak blk kg



time ni baby baru 8 minggu dlm perut..
tu yg slim lg...
hehe..




FYI, tahun lepas adalah julung-julung kalinya kami beraya diperantauan
@ KK, Sabah
tp 2nd time saya tak beraya dengan family sendiri
a.k.a 2nd year beraya as husband and wife.. :)
harap-harap tahun ni dapat la balik
turn balik kg saya..



InsyaAllah tahun ni kami raya bertiga
nak pakai warna ape ye??
hehe.. puasa pun tak lg dah pk..


3 comments:

A D I A said...

wah kali ni beraya bertiga ehh, sure seronok. eh ganti pose habis dah ke belum nak cerita pasal raya ni? heheh.

nornazliana said...

wahh bestnyer..kat kk..

liza said...

adia:last year puasa penuh... ngehngehngeh...

ana:kk mmg best.tp raya kat kk tak best..hehe

Related Posts with Thumbnails