Thursday, April 22, 2010

Pureen Stock Clearance~April 2010


Berita gembira utk semua mommy & daddy..
juga untuk mom & dad-to-be..
tapi kalau yg ada baby kecil atau tengah sarat mengandung tak digalakkan


Pureen Stock Clearance
24 April & 25 April 2010







Products Offered

Baby Diapers

Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Sanitary Pads
Maternity Pads


Brands Featured

Pureen Pride ‘N’ Joy

Pureen Basic
Tracia Toiletries
Dr Mist


Time: 10am to 6pm



Terms

VISA & MasterCard accepted for purchases above RM150



Location (Tel 603 7628 8888)

Summit Company (M) Sdn Bhd

Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

www.pureen.com.my



so ape tunggu lagi??
sila la serbu..
daku dah tak kuasa lg
sedang membilang hari je
can't wait to see our little precious


ps:untung org di KL/Lembah Kelang ni selalu sangat sales. boleh jimat ape yang patut.. daku kalau balik KK nanti terpaksa la beli walau mahal macam mane pun. tp sebelom balik KK kalau ada duit terlebih boleh la beli ape yang patut.. huhuhu




2 comments:

Siti said...

memula tgk location dulu..huhu...jauh jugak. takleh la nak serbu rupanya.

liza said...

ye...kena tgk jarak gk..kalau jauh sgt tak berbaloi gk kn..huhu

Related Posts with Thumbnails