Friday, April 2, 2010

Kempen YouthSays.. JOM!!!

YouthSays
Pernah dengar tak??


Rasanya benda ni dah lama.
tp saya yg tak berapa celik IT ni baru je taw and register..
baru2 pun dah masuk 2 minggu...


Bagi sape2 yang nak tmbh pendapatan melalui on9 boleh join..
sbb kelebihan YS ni kita akan dapat reward sama ada point atau $$$$
dengan cara
~jwb survey
~promosi iklan
~community
~campus
~ada juga contest yg menawarkan wang tunai...

tak perlu modal pun utk daftar
cuma perlu modal utk byr bill internet je la.. hehe


Benda ni benar2 kejadian taw..
bukan cubaan..
buktinya??

kalau nk penyata/check tu takde la..
tp ramai yg dah cash out hasil titik peluh msg2
saya??
baru je ada bape ringgit
kira ok la tu as a beginner kn..
:p


YS juga pernah masuk dlm the Star..




sponsors pun semua nama2 besar.
so tak kan la nak tipu pulak..


kalau tak percaya dan nak maklumat lanjut mengenai YS ni jgn segan or malu2 utk klik





Bg sape2 yg suka makan maggi
dan nk menang total hadiah lebih dr RM30000..
jom support & join contest ni
dgn cara klik je gmbar bawah ni




peminat Black Eyed Peas boleh dapatkan tiket percuma
mcm mane??
jgn lupa klik gmbr ni




connect kwn2 dengan FREE internet calls
biar betul??
dapatkan kepastian dgn klik dibwh





RM50000 utk mulakan bisnes anda
join DIGI's The Next Level Reality TV Show



so.. tunggu ape lg??
klik je mane2 gambar yg korg berkenan
nak klik semua pun takpe
tak join pun at least dapat info berguna

SUPPORT YOUTHSAYS


No comments:

Related Posts with Thumbnails