Sunday, April 25, 2010

Contest Best Moment Mommy-To-Be

Jogging-jogging tadi jumpa pula 1 lagi contest yang menarik.. memang sesuai sangat la bagi saya.. sebab contest ni kena letak gambar ketika pregnant.. hehe... saya kan sedang pregnant~menunggu ari. dan kebetulan time pregnant ni rajin sangat posing.. huhu.. tp contest ni terbuka pd sesiapa je selagi letak gmbr pregy. gambar org lain pun tak pe.. so saya nak cuba nasib la. menang kalah belakang kira.. just nak memeriahkan contest dan tambah kenalan je..




kalau siapa-siapa yang berminat boleh dapatkan info terus kat blog mummy chubby


Actually deadline contest ni 23 April yang lepas, tapi di extend hingga 2 May ni sempena hari ibu. so sempat la saya join sebab tak pernah terperasan pun contest ni sebelum ni.. huhuhu..


Ok jom tengok gambar yang dipertaruhkan..

\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/




Some descriptions about the photo
-di ambil kat I-City, Shah Alam pada 020410
-hang out dengan Nady dan Hasdi. dorang balik keja terus fetched me up.. terharu sungguh..
-pregnant 36th week masa ni..
-1st time pakai baju maxi nih.. mesti la pemberian en suami.. :)



byk lg pic masa kat I-City ni.. boleh cuci mata kat I-City


ps: walaupun tak kisah menang atau kalah tapi still harap ada rezeki daku dan baby.... hehe


2 comments:

Mummy Chubby said...

hai liza, terjah ptg amik gmbr tuh.tq join contest mummy yer...mummy teringin tol nak g i-city tuh.rmi kwn blog update cite psl gi i-city...okla,gud luck dear :)

liza said...

ok mummy...

tak pe.. senang2 nanti leh pegi jgk.. bwk anak2 mesti dorg excited.. :)

Related Posts with Thumbnails