Friday, April 16, 2010

YeaY!! Dapat Award

Wah.. saya dapat award.. my 1st award.. selalu jengok2 blog org mcm best je dapat award kan. akhirnya ada jugak orang sudi bagi saya award walaupun rasanya blog ni belom layak lagi... sebab blog ni tak la best dan cantik mana pun.


tapi kan.. baru perasan. award ni tulis 'beautiful blogger'. maksudnya tuan punya blog la yang beautiful kn.. yang tu tak dinafikan lagi. so saya memang layak la untuk dapat award ni.. HAHAHA.. giler perasan minah ni.. :p




tapi bila dah dapat award ni ada keja kena buat la pulak.. tak pe la.. bukan susah sgt pun...


Buat 1 entry tentang award nie
here we go!!!


Ucap TERIMA KASIH dan letak link pemberi award pada entry tersebut
terima kasih daun keladi ye DILLA.. nanti bagi la lagi.. :)


Senaraikan 10 blogger sebagai penerima AWARD
1. Nad
2. Hasdi
3. Siti
4. Iza
5. Yana
6. Yong
7. Yanie
8. Hafiz
9. Izan
10.Bagi kat Dilla balik boleh??



Beritau penerima award, supaya dia tau dia adalah penerima award
Baik..


Senaraikan 7 perkara tentang diri anda
1. Penggila hijau
2. Peminat no 7
3. Penganggur kehormat
4. Peminat kerja last minute
5. Day dreamer
6. Sedang mengusahakan sesuatu. smga usaha diberkati Allah
7. Isteri kepada tentera laut.. "Sedia Berkorban" redha dalam terpaksa.. huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails