Friday, April 30, 2010

Contest Baby Comot Mamam

Malam tadi terjumpa contest ni..
pkl 12 tgari ni deadline..
nak buat entry malam tadi line pula hampeh..
so buat la pagi ni.. huhu





Contest kali ni anjuran Shopalistic



Actually dalam contest tu macam kena letak gambar anak sendiri. tapi macam tak cakap pun tak boleh letak gambar anak buah ke ape. Almaklumla.. nak letak gambar anak sendiri, baby belom keluar lagi. so pinjam la anak org.. huhu.. diterima ke tak belakang kira.. :p



jom tengok gambar yang dipertaruhkan

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!



Nama Si Comot : Mohamad Hezri Azief B. Mohd Hasri
Tarikh Lahir Si Comot : 23 Januari 2008
Nama Mama : Azniza Bt Abdul Aziz
Nama Papa : Mohd Hasri B Saari



Gambar ni diambil dalam bulan Februari ari tu.. ni Azief baru lepas makan roti berintikan milo cair.. oppss.. mesti ada yang tak taw macam mana kan?? Milo tu letak air sikit bagi likat-likat gitu, pastu sapu atas roti macam sapu jem.. Yang bestnya dengan si kecik ni, kita bagi roti tu berlipat, so kalau makan tak comot la kan. tapi dia bila makan dia buka balik roti yang dah lipat tu. pastu makan roti yang kat tengah je. 'tulang' roti dia tak makan. sampai mama dia kata macam tikus.. mane taknya, roti tu jadi berlubang-lubang.. huhuhu..


2 comments:

DiLLaiLa said...

wahahaha..ini mmg betol2 comot ni liza..comel la anak buah ko nie..kiki

liza said...

hehe... mmg comot n comel... huhu

Related Posts with Thumbnails