Friday, April 16, 2010

Jom Dapatkan Laptop Acer FREE!!!

Cobaan....

Ini bukan cobaan. Ini betul-betul kejadian.


Cobaan....

Ini bukan cobaan. Ini betul-betul kejadian la kawan!!! Laptop Acer Aspire One yang korang tergila-gilakan tu boleh jadi milik korang sekarang. FREE of charge.




Apa?? Biar betul!!! Siapa yang gila kaya dan baik hati nak bagi? Macam mana nak dapatkannya???

Relax. Banyak masa lagi ni. Jangan kelam kabut. Ada seorang mamat handsome lemak berkrim disukai ramai dari DENAIHATI dengan semangat HIDUP UNTUK MEMBERI nak bagi laptop free. BUKAN 1 tp 2..



Ye ke?? Boleh percaya ke ni?? Tahu dari mane ni??

Betul!! Saya tahu contest Hidup Untuk Memberi ni pun dari DAHLIA.. Kalau tak percaya juga pergi tanya sendiri kat DENAIHATI.



WOW!!! Menarik!! Macam mana cara nak join???

Sabar sikit boleh?? Caranya senang je. Ada 3 syarat yang wajib dibuat iaitu:

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat
saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://ejau.blogspot.com

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati



Ok.. Lepas tu hadiah diberi berdasarkan apa??

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI yang menghasilkan trafik ke blog Denaihati sepanjang 2010.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010.



OOoooo... Bila due date contest ni??

Lambat lagi. 11.59pm 31 Disember 2010.. sempat la kalau baby lahir bulan ni tumbuh gigi time tu.. :)



OOooo.. dah tu kalau kita dapat tarik org join contest tu tak dapat apa-apa ke??

Eh.. Mesti la ada habuannya. Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.





Memang menarik. Nak join la macam ni. Mana tahu ada rezeki walaupun blog tak glamour macam blog org lain. PR 1 pun tak lepas. Huhu.. Kalau menang tak de la nak berebut laptop dengan anak buah tu lagi..



Tengok tu. Kejenya kacau orang je. Nak berblogging, berforum, berfb buat keje pun tak boleh. Dapat baru nanti yang lama boleh bagi dia main.. ~pinjam je ye.. Tapi dengan pantauan Ucunya. Kalau tak jahanam..


So ape tunggu lagi kawan-kawan sekalian.. Jom sertai sekarang.. klik blink-blink di bawah



Lagi cepat anda join, lagi banyak masa untuk anda promosikan contest ni.. Tapi jangan lupa ya, LIZA sebagai referrer anda.. tak nak la guna nama EJAU tu.. huhu



ps1: kan best kalau Acer Aspire One ni ada kaler hijau
ps2: sekarang tahu kan kenapa saya register Twitter seperti dalam entry lepas..

3 comments:

Siti said...

waaaa..menariknya hadih...huhu....
nak join ker tak nak yer....tgk la nanti..

liza said...

join jgn tak join.. mari meriahkan lg contest ni.. :)

denaihati said...

Terima kasih join contest.

Related Posts with Thumbnails